Актрисата разкри, че се е налагало по време на снимки нейни

...
Актрисата разкри, че се е налагало по време на снимки нейни
Коментари Харесай

Кристина Апългейт направи откровени признания за живота с множествена склероза

Актрисата разкри, че се е налагало по време на фотоси нейни сътрудници да я държат за краката, с цел да може да стои изправена

Кристина Апългейт споделя за диагнозата си множествена склероза и по какъв начин тя е повлияла на живота ѝ в ново искрено изявление.

50-годишната актриса е диагностицирана с множествена склероза през лятото на 2021 година, до момента в който е по средата на фотосите на последния сезон на сериала Dead to Me на Netflix, осведоми.

Апългейт разкрива обществено диагнозата си на 10 август 2021 година в Twitter, като написа: " Беше чудноват развой. Но получих сериозна поддръжка от хората, които познавам и които също имат това положение ". Диагнозата ѝ стопира продукцията за няколко месеца, до момента в който Актрисата търси лекуване.

В изявление за " Ню Йорк Таймс ", оповестено във вторник, Апългейт си спомни за признаците, които преди този момент е пропуснала да забележи още по време на фотосите на първия епизод на сериала.  " Съжалявам, че не бях обърнала внимание. Но коя съм аз, с цел да знам? " - споделя тя в изявлението.

Апългейт признава, че спирането на фотосите е било изключително сложен миг за нея, само че непредвидената отмора е била жизненоважна. " Имах чувството, че би трябвало да взема някакво лекарство, с цел да се оправя. ", споделя тя. " Но това беше добре за мен. Имах потребност да преработя загубата на тази част от живота си. Имах потребност от това време. "

Но актрисата призна, че в никакъв случай няма да одобри изцяло новата си действителност, защото продължава битката си с Министерски съвет. " Макар че не е като да съм излязла от другата страна, като: " Ууууу, изцяло съм добре ". Приемането? Не, в никакъв случай няма да приема това. Аз съм ядосана. "

Неотдавна Апългейт показа фотография на бастуните си, до момента в който се приготвя за пресата за старта на последния сезон на " Мъртва за мен ", който излиза на 17 ноември по Netflix.

I have a very important ceremony coming up. This will be my first time out since diagnosed with MS. Walking sticks are now part of my new normal. Thank you for these beauties. Stay tuned to see which ones make the cut for a week of stuff.
— christina applegate (@1capplegate)
В изявлението, което съгласно нея е първият път, в който някой е видял физическото ѝ положение след слагането на диагнозата, Апългейт споделя, че е " качила 40 кг " и би трябвало да върви благодарение на бастун. 

Christina Applegate gained 40 pounds, 'can't walk without a cane' amid MS battle
— Page Six (@PageSix)
Тя също по този начин разкри, че се е почувствала задължена да довърши историята на " Мъртва за мен " за създателката Лиз Фелдман и нейната другарка Линда Карделини, когато са обсъждали дали да продължат фотосите на последните епизоди. 

" Имах обвързване към Лиз и Линда, към нашата история ", изяснява Апългейт. " Силите, които бяха на власт, споделиха: " Нека просто спрем. Не е нужно да го довършваме. Нека съберем няколко епизода. Аз споделих: " Не. Ще го създадем, само че ще го създадем при моите условия ".

Апългейт си спомня, че е била докарана на снимачната площадка в инвалидна количка, когато е имала усложнения с ходенето. Имало е случаи, в които един от членовете на екипа, който е и непосредствен другар, от време на време е поддържал краката ѝ отвън екрана.

Сериалът на Netflix също по този начин пренареди доста от сцените ѝ, с цел да улесни потребностите на Апългейт, което включваше по-честото отваряне на порти от героинята ѝ, с цел да може Апългейт да ги употребява като опора.

Интересно е, че идните епизоди се въртят към заболявания, което съгласно Апългейт е затруднило снимането на основни подиуми. " Когато с Линда правехме тези подиуми, от време на време ни смазваше ", показа тя.

Тъй като до излизането на последните епизоди на " Мъртва за мен " остават седмици, в изявлението Апългейт съобщи, че не има вяра, че в миналото ще го гледа сама. 

" Ако хората го ненавиждат, в случай че го обичат, в случай че единственото, върху което могат да се концентрират, е: " Ооо, вижте инвалида ", това не зависи от мен. Сигурна съм, че хората ще бъдат като: " Не мога да го подмина ", теоретизира тя.

" Добре, тогава не го подминавайте. Но се надявам, че хората могат да го преодолеят и просто да се насладят на пътуването и да се сбогуват с тези две девойки ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР